Vasco Flat-V-Line radiatoren

40
De Vasco Flat-V-Line is voorzien van een vlakke design voorplaat met een fijne structuurlak. Deze verticale radiator behoort tot de Flatline serie van Vasco en is qua design een lust voor het oog.
Lees meer
Sorteer op:
Producten per pagina
Superdeal
  • Voor 17:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Geen verzendkosten vanaf 50,-
  • Laagste prijsgarantie

Vasco Flat-V-Line radiator

Zoekt u naar een stijlvolle verticale radiator? Dan is de Vasco Flat-V-Line een goede optie. De Vasco Flat-V-Line radiator is een verticale radiator met een vlakke design voorplaat. Deze radiator combineert een hoge warmteafgifte met een mooie en stijlvolle uitstraling. De warmteafgifte gaat tot wel 3251 watt en met een separaat te bestellen handdoekbeugel kan de Vasco Flat-V-Line radiator stijlvol worden afgewerkt. Deze handdoekbeugel is ook online in ons assortiment te vinden. Door het strakke design vormt de radiator een harmonisch geheel in elke ruimte.

Type Vasco Flat-V-Line radiatoren

Binnen ons assortiment vindt u de Vasco Flat-V-Line in alle beschikbare afmetingen. Daarnaast is deze radiator beschikbaar in twee verschillende dieptematen, dit wordt aangegeven aan de hand van het type. Type 21S heeft een dieptemaat van 75mm en type 22 heeft een dieptemaat van 108 mm. De Vasco Flat-V-Line radiator is enkel te verkrijgen in de kleur S600 (RAL 9016 met structuur), dit is een hoogwaardige witte structuurlak. De Vasco Flat-V-Line radiator beschikt over 6 aansluitingen en kan aangesloten worden op de 3/4" middenaansluitingen of de 1/2" aansluitingen aan de onderkant. De bovenste aansluitingen zijn voor de ontluchter.

Vasco Flat-V-Line radiator bestellen

Deze verticale radiator behoort tot de Flatline serie van Vasco en is qua design een lust voor het oog. Uw keuze gemaakt? De Vasco Flat-V-Line bestelt u gemakkelijk online bij CVtopper. Een aantal van deze radiatoren hebben wij op voorraad en heeft u de volgende werkdag al in huis. Heeft u nog een vraag over de Vasco Flat-V-Line of over de Vasco Flatline? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.