Het verschil tussen een Thermrad Compact en een Thermrad Plateau

Het verschil tussen een Thermrad Compact en een Thermrad Plateau

Een Thermrad Compact radiator heeft een geribbelde voorplaat en een Thermrad Plateau radiator heeft een vlakke voorplaat.

Wat is het verschil tussen een Thermrad Compact en een Thermrad Plateau radiator?

Het verschil is eenvoudig. Een Thermrad Compact radiator heeft een geribbelde voorplaat en een Thermrad Plateau radiator heeft een vlakke voorplaat. Mocht je iemand ‘Thermrad Compact’ horen zeggen dan weet je dat het een radiator met een geribbelde voorplaat betreft en wanneer iemand een ‘Thermrad Plateau’ nodig heeft dan gaat het om een radiator met een vlakke voorplaat.

Thermrad Compact

Thermrad Compact is dus de algemene benaming voor alle Thermrad radiatoren met een geribbelde voorplaat. Deze serie bestaat uit de horizontale radiatoren Thermrad Compact 4 Plus en Thermrad Super 8 Compact en uit de verticale serie Thermrad Vertical Compact. Niet voor niets hebben deze series ‘Compact’ in de naam.

Thermrad Plateau

Thermrad Plateau is dan uiteraard de algemene benaming voor radiatoren met een vlakke voorplaat. De Thermrad Compact 4 Plateau en de Thermrad Super 8 Plateau zijn horizontale paneelradiatoren met een vlakke voorplaat en de Thermrad Vertical Plateau is de verticale radiator met een vlakke voorplaat. Vandaar dat deze radiatoren ‘Plateau’ in hun naam hebben.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »