Thermrad is een begrip als het gaat om kwaliteit

  • Geplaatst op
  • Door Martijn ten Velde
  • Geplaatst in Thermrad
Thermrad is een begrip als het gaat om kwaliteit

Thermrad radiatoren hebben een bijzonder gunstige prijs/kwaliteitverhouding en zijn in veel verschillende maatvoeringen leverbaar.


A-klasse radiatoren die met veel zorg en passie geproduceerd worden

Thermrad is een begrip als het gaat om comfort, kwaliteit en technisch vernuft. Thermrad radiatoren hebben bovendien een bijzonder gunstige prijs/kwaliteitverhouding en zijn in veel verschillende maatvoeringen leverbaar. Voor elke situatie is wel een geschikte en voordelige radiator te vinden.

De voordelen die voor elke Thermrad radiator gelden:

Kindveilig

Bij alle radiatoren van Thermrad zijn de boven- en zijkanten bekleed met fraaie sierlijsten die samen de warmte-doorlatende omkasting vormen. Deze warmte-doorlatende sierlijsten geven de radiator niet alleen een mooi uiterlijk, ze dekken bovendien de scherpe hoeken en bovenkant af. De Thermrad radiatoren zijn door deze beschermende omkasting kindveilig.

Hoge kwaliteit

Thermrad radiatoren zijn duurzaam en onderhoudsvrij. Het productieproces vindt plaats op ultramoderne machines. Elke paneelradiator wordt getest op 13 bar en is geschikt voor 10 bar werkdruk bij 110°C.

Groot assortiment

Het assortiment van Thermrad bestaat uit meerdere series (o.a. Thermrad Super-8, Thermrad Compact-4 en Thermrad Vertical) waarvan in totaal meer dan 1000 verschillende types op voorraad zijn. Voor elke ruimte is dus een radiator met de juiste afmeting en de juiste warmteafgifte te vinden.

Snelle leveringen

Vanwege het continu productieproces kunnen nagenoeg alle Thermrad radiatoren binnen 24 uur uit voorraad geleverd worden.

Garantie

Thermrad radiatoren worden gekenmerkt door een zeer hoge graad van afwerking. De strenge kwaliteitseisen en normeringen in de fabriek zorgen voor een ongekend stabiel productieproces waardoor de kwaliteit gewaarborgd is. Door gebruik te maken van de hoogste kwaliteit staal, een modern machinepark en een uitgekiend aflakproces waarborgt Thermrad de radiatoren voor vele jaren gebruik. Thermrad radiatoren worden daarom standaard voorzien van maar liefst 10 jaar garantie op lak en waterdichtheid.

CVtopper.nl